Navodila

Kako oprati perila v samopostrežni pralnici

Navodila za uporabo

Kaj lahko operete?

Pri nas lahko operete in/ali posušite: perilo, odeje, pregrinjala, brisače, športna oblačila, zavese, srajce, majice, hlače, bunde, plišaste igrače, vzglavnike, manjše preproge, puhovke itd.

Koliko kg lahko operete naenkrat?

Naši pralni stroji imajo kapaciteto 9kg in 18kg, tako da lahko operete vse vaše perilo naenkrat.

Kje lahko dobite detergent in mehčalec?

Upoštevajte, da so detergent, mehčalec in sredstvo za dezinfekcijo že v pralnem stroju in bo dodajanje avtomatsko. Po potrebi lahko dodate odstranjevalec trdovratnih madežev, ki pa ga morate prinesti s seboj. Kakovostna italijanska detergent in mehčalec sta všteta v ceno pranja.

Koliko časa trajata pranje in sušenje?

Perilo lahko operete v 40 min. Posušite v 10 min. Medtem ko čakate, lahko sedete, preberete revijo, uporabite brezplačni internet.
Priporočamo, da začnete sušenje perila (če ni sintetično!) s temperaturo +++, po 3-4 minutah lahko odprete vrata ter preverite perilo, nato nadaljujte s stopnjo ++ ali +, odvisno od stanja perila. Sintetično perlo se hitro suši, brisače pa več kot 10 min. Med sušenjem lahko odprete vrata, da preverite vlažnost perila. Ko odprete vrata, se sušilni stroj samodejno ustavi. Sušenje se nadaljuje šele, ko zopet zaprete vrata.

 

⇐   Posneli smo video za navodila o uporabi naprav. Poglejte, kako je preprosto!

  

Želite oprati puhovko z membrano?

Proizvajalci puhovk z membrano ne priporočajo uporabe mehčalca.

Če želite oprati takšno puhovko, pokličite našo vodjo po telefonu +386 (0) 64229007, da to funkcijo na pralnem stroju izklopi.